slider1

Bojíte se výšivek? Zbytečně! S šicími stroji Garudan je vyšívání hračka

Proměňte nejen své oblečení díky výšivce v originální kousek. Vyšívání patří k nejstarším technikám ručních prací. V dnešní moderní době se díky šicím strojům vyšívání zjednodušuje a zrychluje. Zdobení výšivkami se hodí nejen na oděvy, ale i na ručníky, ubrusy nebo dokonce i boty.

 

 

Zde přinášíme několik tipů, kde a jak můžete využít výšivku:

  • Pokud máte oblečení s vadami nebo skvrnami, můžete je zakrýt výšivkou. Tímto způsobem můžete prodloužit životnost oblíbených kousků a zároveň jim dodat nový vzhled.
  • Výšivkou můžete ozdobit veškeré oblečení, ať už jsou to džíny, trička, mikiny nebo bundy.
  • Své oblečení můžete sladit i s dalšími prvky. Výšivky můžete použít i na doplňcích, jako jsou kabelky, šátky nebo rukavice.
  • Vytvoření monogramu na oblečení, ložní prádlo nebo ručníky.
  • Vyšití loga pro sportovní tým nebo partu svých přátel.

 

 

Současná nabídka šicích strojů s možností vyšívání je rozmanitá, od značky Garudan si můžete vybrat stroje s různými funkcemi, díky kterým můžete vyšívat.

Pro jednoduchou ozdobu na tričko, monogram na kapsu košile nebo límeček si vystačíte se stroji Visio nebo Inspiro. Mají několik stovek dekorativních ozdobných vzorů včetně abecedy. Vyšívat s nimi je velmi snadné a výsledek vypadá skvěle. Mají paměť s kapacitou až 60 míst na vytvoření nápisů a ozdobných řetězců a funkci zrcadlového otočení vzoru. Navolíte si sekvenci a šijete opakovaně bez nutnosti přenastavování.

 

 

Šicí stroj Creativo je pak vhodný pro volnou výšivku nebo quiltování. Na přehledném LCD dotykovém displeji naprogramujete vzory do paměti, můžete je zrcadlově otočit, opakovat i upravovat v průběhu šití. Výběr 500ti vzorů je více než dostačující– užitkové, overlockové, patchworkové, dekorativní + 3 typy abecedy.

Opravdu originální kousek vytvoříte s šicím strojem Carmen. Tento šicí stroj nabízí nejen dekorační vzory, ale i bez mála 300 designových přednastavených výšivek. Jednoduchým nasazením vyšívací jednotky je možné vyšít plochu až 100 x 235 mm. Další výhodou je možnost nahrání vlastní kreativní výšivky nebo i ozdobné vyšívací ohraničení a obrysy výšivky. Pokud si pořídíte vyšívací software, budete vše navrhovat přes něj. Carmen je však díky své variabilitě vhodný i pro ty, kteří nehledají stroj pro běžné šití a vyšívání, ale zároveň chtějí na stroji a také quiltovat.

 

 

Potřebujete vyšívat rychleji a více barvami?

Pak zvolte vícebarevné vyšívací stroje. V nabídce najdete 12ti a 15ti jehlové vyšívací stroje. Můžete zvolit stroje vhodné pro vyšívání na plocho, čepic a klobouků.

S více jehlovými šicími stroji nemusíte každou barvu po došití změnit, můžete mít navlečeno více nití. Nápisy lze vytvářet přímo na displeji stroje, bez nutnosti použít programu pro tvorbu výšivek.

 

Oživení oblečení i malou výšivkou je skvělý způsob, jak přidat jedinečnost a originalitu do vašeho šatníku. Můžete vytvořit vlastní vzory, designy a barvy, což dává vašim vyšívaným dílům osobní charakter.

 

S šicími stroji Garudan si můžete snadno vytvořit výšivku sami.